Fysiurgisk massage i Odense, Faaborg Midtfyn m.fl.– Klinik med erfaren massør på Fyn

Tilbage til jeg tilbyder

Forestil dig at slippe for muskelspændinger og smerter samtidig med, at du får reduceret dit stressniveau og øget din mobilitet?

Det kan du opnå med fysiurgisk massage hos Syddansk Zoneterapi i Odense og Faaborg.

Denne massageform udføres ved at behandleren arbejder dybt i vævet og musklerne. Dette er med til at løsne spændinger samtidig med at blodgennemstrømningen øges.

Behandlingen inkluderer også en udstrækning af muskler og led. Resultatet er velvære i bevægeapparatet, smertelindring og afstresning.

Firmamassage og helkropsmassage i Odense der beroliger, afstresser, lindrer og bidrager til velvære

Massage i virksomheder gavner både medarbejderne og virksomheden. Velvære hos medarbejdere kan højne arbejdsglæde, effektivitet, produktivitet og reducere stress og sygedage.

Derfor kan det være en rigtig god investering at tilbyde firmamassage til virksomhedens medarbejdere.

Firmamassagen kan bl.a. indeholde:

  • Fodmassage
  • Hovedbundsmassage
  • Nakkemassage / skuldermassage
  • Rygmassage / massage til ryggen
  • Kropsmassage

Afspændingsmassage og dybdegående fysiurgisk massage i Odense og på resten af Fyn

En afstressende klassisk massage kan gøre underværker. Den giver en pause fra hverdagens stress og jag samtidig med, at den kan lindre smerter. En fysiurgiske massage mod stress foregår ved æltning, strøg, tryk, strækning m.m. af muskler og væv. Som oftest med fokus på områder hvor spændinger er mest udbredte.

Mit fokus er på at skabe en tryg og rar atmosfære for dig. Derfor indleder vi også sessionen med journalskrivning, hvor vi sporer os ind på, hvilke problemområder jeg skal sætte ind overfor.

Jeg tilbyder desuden også RAB godkendt Akupunktur og RAB godkendt Zoneterapi

I min praksis hjælper jeg også klienter med akupunkturbehandlinger i Odense og Faaborg.

Denne behandlingsform har været anvendt i mange år og er effektiv ved smertelindring og lindring af andre lidelser. Det eneste der benyttes, er små tynde nåle. Den indebærer derfor ikke medicin eller større indgreb.

Jeg udfører desuden også zoneterapi. I denne form for behandling fokuserer jeg på zoner og reflekspunkter som stimuleres. Stimuleringen er med til at genoprette kroppens balance ved at opløse blokeringer af energistrømme. En effektiv metode til at lindre smerter og helbredsproblemer samt øge blodcirkulationen.

Har du behov for fysiurgisk massage fra en god massør med klinik i Odense og Faaborg? Jeg har klienter fra hele Fyn

Trænger du til at få løsnet op for kroppens spændinger? Så tager jeg gerne imod dig til en professionel massage på klinikken eller ude af huset. Jeg kan kontaktes telefonisk på tlf. 21 83 45 40, ligesom du også kan sende en mail til mig på kontakt@syddanskzoneterapi.dk.

Jeg behandler klienter på klinikkerne i Odense og Faaborg, men jeg kører også ud til klienter på resten af Fyn.

Klienterne udtaler:

Kontakt

Lene Nielsen
Flittig Lise Vej 114
5250 Odense SV
TLF. 21 83 45 40

Kontakt@syddanskzoneterapi.dk

CVR: 27789269

Copyright Syddansk Zoneterapi
Cookie- og privatlivspolitik