Klienterne udtaler

"Jeg er rigtig glad for Lenes zoneterapi-behandlinger. Jeg har nemlig ikke haft bihulebetændelse siden jeg startede ved Lene. Når jeg løber og spiller fodbold behøver jeg heller ikke tage min astmamedicin mere."
Viktor Poulsen
"Jeg har gået ved Lene i over 10 år. Da jeg startede var jeg lige gået selvstændig, havde 1.000 bolde i luften og en hverdag fyldt med stress. Oveni døjede jeg allerede dengang med dårlig ryg og nakke. Lene har gennem årene hjulpet mig i både fysisk og psykisk balance, så jeg holder mig sund og rask og klarer en hektisk hverdag. For mig er det en prioritering, ligesom at man spiser sundt og får vitaminer og grøntsager hver dag, så prioriterer jeg behandlingerne når behovet melder sig. Det er med til at give mig meget mere overskud og holder de fysiske gener ved nedslidt ryg og nakke nede. Jeg oplever Lene som et menneske der er enormt professionel i sit arbejde. Hun går all-in og gør ingenting halvt. Hendes personlighed og ånd gør at man føler sig tryg og i gode hænder. Du skal lede længe efter et bedre menneske og en bedre behandling!"
Melissa Petersen
"Tak fordi du har været min gennemgående behandler i de sidste mange år. Jeg føler mig overbevist om, at dine nåle og dine stærke, præcise hænder har løftet mit helbred gevaldigt. Adskillige gange har jeg bevis for, hvor effektive dine behandlinger er, når du har fjernet en ørepine, en hovedpine eller en generende føleforstyrrelse. Fortsat fremgang og held og lykke."
Anne-Kirsten Brønserud
"Sidste år fik jeg lymfekræft i maven, og mens jeg modtog strålebehandling begyndte jeg at få zoneterapi og akupunktur for at begrænse bivirkningerne. Og jeg må sige at det virkede!! Ikke nok med at jeg fik mindre kvalme, færre fordøjelsesbesvær og mere overskud – jeg kom i samme periode af med min migræne samt kroniske blærebetændelse! Hun kan et eller andet, hende Lene – som udover at være rigtig god til sig arbejde, også skal have stor ros for sin personlighed, hun er utrolig sød og imødekommende og god til at sætte sig ind i hvordan man har det."
Line
"Jeg kom til Lene da jeg i mange år har lidt af migræneanfald med aura og opkastninger. Nu 3 måneder senere er jeg migræne fri. Lene har både givet mig akupunktur og zoneterapi, hvilket har gjort at jeg ikke har haft migræne siden første behandling. Det er trygt og rart at komme ved Lene, hun har mine varmeste anbefalinger."
Camilla
"Lene er meget kompetent, som behandler og sandelig også som menneske. Jeg er taknemmelig for at have lært Lene at kende 🌹🌹🌹"
Lise
"Tak for altid fantastisk, indlevende og kompetent behandling! Ses snart, KH Helle"
Helle
"Jeg har gået til Fællesakupunktur hos Lene i ca en måned nu og jeg får sat nåle i for træthed og det har hjulpet utroligt godt. Jeg nyder Lenes omsorg og hygge bagefter og glæder mig til hver gang jeg skal derover. I skulle tage og prøve."
Annalis
"3 måneder efter en hjernerystelse døjede jeg stadig med gener i form af bl.a. hovedpine det meste af døgnet. Efter blot to behandlinger hos Lene fik jeg mit liv- og troen på at jeg kom over det -igen. Lene er overbevisende kompetent, nærværende og kærlig, et privilegium at lære at kende. "
Jette
"Da vores 3-årige søn pludselig fik epilepsi, var Lenes zoneterapi guld værd. For hver behandling har vi oplevet mærkbar forbedring i hans tilstand. Lene har været fleksibel med at finde tid, uanset om det var jul eller helligdag, og hendes kærlige behandling af vores lille guldklump, er vi dybt taknemmelige for."
Susanne
"Mod hverdagens travlhed og stress har jeg fundet Lenes behandling med akupunktur og zoneterapi som et lyspunkt - en vej til mere energi og overskud. Jeg er helt tryg i Lenes hænder, og kan kun på det varmeste anbefale hende til andre.."
Bjørn
"Jeg kom til Lene for ca 1,5 år siden, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har nervebetændelse, og på sygehuset har jeg fået at vide, at det kan der ikke gøres noget ved. Men Lene hjælper mig med at holde mig gående, selv om jeg ikke bliver helbredt. Jeg får akupunktur, zoneterapi og nerverefleksologi, og jeg har fået cupping både for nervebetændelsen og min vægt. Lene er sød og rar og dejlig at snakke med, det betyder meget. Jeg kan varmt anbefale hende."
Gert Skøtt
"Jeg har gået ved Lene igennem mange år for diverse ubalancer, og jeg vil nødig undvære min ugentlig behandling. Igennem årene har vi prøvet forskellige indfaldsvinkler, zoneterapi, akupunktur, cupping og massage, og Lene er en fantastisk behandler uanset, hvad vi vælger fra gang til gang. Alt foregår i et dejligt afslappet miljø, hvor man som klient er i centrum. Jeg kan kun give Lene min allerbedste anbefaling."
Britta Albert
"Vi opsøgte Lene, da min datter gennem længere tid havde døjet med mavepiner. Vi havde været til flere undersøgelser hos forskellige læger uden at de kunne finde en årsag. Så da min datter mødte Lene første gang var det med en hvis modløshed og opgivenhed. Men Lene tog kærligt imod hende og fik med sin omsorgsfulde og milde facon hurtigt vundet tilliden og troen på, at disse mavepiner kunne kureres. Efter otte sessioner er mavepinen aftagende, jeg har fået en gladere pige, der leger, griner og ikke i samme grad tynges af den altgennemtrængende mavepine. Min datter holder meget af at komme hos Lene, der hurtigt fik skabt tryghed og en god relation, og ikke mindst kom den mavepine, som de konventionelle læger havde opgivet, til livs. Min oplevelse er, at Lene tager sig den tid, det kræver og med et erfarent blik hurtigt sporer sig ind på det enkelte menneske og de ubalancer, der kan sættes ind for. Jeg ved simpelthen ikke, hvor vi havde været i dag, hvis ikke vi havde Lene."
Anne-Mette Haubro Hestkjær
"Har du brug for en kompetent og dygtig behandler kan jeg varmt anbefale Lene. Hun er faglig dygtig og har en stor viden indenfor forskellige behandlingsområder. Jeg er meget aktiv indenfor sport og løb og har fået behandlinger hos lene , hvilket betyder at jeg kan fortsætte med mit aktive liv. Min familie har også brugt lene og fået professionel hjælp til deres skavanker. Lene ser det hele menneske og hjælper ikke kun med det fysiske men også med gode råd til f.eks. kost. Den bedste massage jeg har prøvet er hos Lene og det er virkeligt effektivt og fantastisk.”
Helle Vinsten
"Vi valgte at opsøge Lene da vores søn på 2 mdr havde grædt i det samme interval om aftenen i knap en måned. Det blev kun værre og begyndte at gå ud over søvnen om dagen. Forinden havde vi været hos en kiropraktor, som dog havde løsnet lidt op men dette afhjalp desværre ikke gråden. Hos Lene blev vi mødt med stor omsorg og empati for vores situation. Vi var ret desperate på daværende tidspunkt og selvom det var en fredag formiddag, blev vi tilbudt 4 behandlinger hver dag. Også selvom det var weekenden - endda weekenden før jul. Først græd vores søn gennem behandlingen, hvilket på intet tidspunkt føltes grænseoverskridende, men allerede på 3. dagen sov han igennem første del af behandlingen. Vi blev afsluttet med ordene "I ringer bare! Også selvom det er juleaften". Det var virkelig trygt at vide. Gråden aftog ret hurtigt herefter, han trivedes tydeligt bedre og det samme gjorde vi som forældre og storesøster som på dette tidspunkt også var blevet påvirket af situationen. Siden har vi ikke set os tilbage, men vil aldrig tøve med at ringe til Lene igen eller anbefale hende til andre!"
Stephanie

Kontakt

Lene Nielsen
Flittig Lise Vej 114
5250 Odense SV
TLF. 21 83 45 40

Kontakt@syddanskzoneterapi.dk

CVR: 27789269

Copyright Syddansk Zoneterapi – Design by Dripa
Cookie- og privatlivspolitik