Klienterne udtaler

"Mine Corona-senfølger er væk! Ganske enkelt. Lægen bad mig om at vente i minimum tre måneder for at se, om min voldsomme hoste og enorme træthed ville fortage sig, men det kunne jeg ikke vente på. Jeg fandt derfor Lene i en Googlesøgning og har ikke fortrudt! Jeg kunne allerede mærke forskel efter 2-3 behandlinger med en blanding af massage og zoneterapi. Vi fortsatte, hvorfra Lene opdagede nogle udposninger på mine ankler, som jeg ellers havde accepteret som et aldersbetinget onde. Lene har taget sagen i sine kyndige hænder og har nu fået udposninger på den ene ankel til at forsvinde og den anden følger trop inden længe, kan jeg se. Alt i alt kan jeg kun anbefale Lene som behandler. Hun er enormt professionel, behagelig og et varmt menneske. Mine varmeste anbefalinger"
Irene
"Jeg fik hjernerystelse og med den en masse følgegener, såsom stærk hovedpine hele tiden. Jeg fik Lene anbefalet af en kollega, som selv havde set gode resultater hos sin datter, da hun havde hjernerystelse og derigennem havde brugt Lene. Allerede efter første behandling var der et kæmpe gennembrud for mig og mine smerter. Hovedpinen var væk! Efter 3-4 behandlinger, føler jeg mig nu helt fri for hovedpine – jeg føler mig rask. Jeg startede altså i slutningen af oktober og datoen siger midten af november nu og det siger det meste. Hun har en meget ”hands on-agtig” tilgang, ingen kling klang eller noget underligt, hvor jeg som skeptiker ville studse over, hvad hun lavede. Jeg kunne mærke, at hun har sit håndværk og faglighed på plads og det har gjort mig tryg. Det er første gang, at jeg prøver zoneterapi og forløbet ved Lene i forbindelse med min hovedpine fra hjernerystelsen har gjort, at jeg vil anbefale det til alle, der lider af det samme, som jeg gjorde. Så har du hovedpine eller hjernerystelse, så vil jeg klart anbefale Lene til dig - og har også allerede anbefalet hende til flere".
Gitte Gludstrand
"Jeg opsøgte Lene i forbindelse med infertilitet for mere end otte år siden. Min mand og jeg havde gennem flere år forsøgt at blive gravide, men uden held. Vi havde brugt de tre forsøg. Allerede første gang kunne jeg mærke, at hun kunne hjælpe. Hun gik ind til mig med et meget mere holistisk og helhedspræget syn, end jeg var blevet mødt med andre steder i sundhedsvæsnet. Hun kiggede bl.a. på flere af mine ubalancer, tjekkede mig for knuder, jeg havde meget tykke fødder, irritabel tyktarm og forsøgte derigennem at hjælpe mig med både kost, motion, velvære og naturligvis behandlinger mod vores infertilitet. Hun blev et stærkt supplement til vores behandling i den forstand, at hun var fuldstændigt med i vores proces med fertilitetsbehandlingen. Hun kendte til alle ægudtagningerne samt ægoplægningerne, hvorfra hun lavede plads i sin kalender, så jeg kunne behandles, så det passede ind i vores “projekt-baby”. Vi står i dag med to sunde og dejlige børn og jeg er overbevist om, at det ikke var lykkedes, hvis ikke Lene havde været så stor en del af det, som hun var – vores miracle woman! Foruden at være en KÆMPE støtte undervejs (både på det fysiske og mentale plan), gav det bare en ro i maven, at hun med sit ærlige jeg, fortalte om de steder, hun kunne mærke, at jeg udviklede mig og de steder, jeg måske fortsat skulle arbejde. Hun hjalp, for det ikke skal være løgn, også med at sætte fødslen i gang med vores førstefødte, da jeg gik over tid og bare gerne ville i gang og møde ham – og det virkede.
Hun har været og er så fleksibel, og finder tider, når vi har tid, både morgen og aften. Det kan være svært at gøre noget godt for sig selv i en travl hverdag - særligt med børn og job, men det giver Lene plads til. Lene er for mig en fast behandler jeg kommer til, når behovet opstår, og uanset om der går en uge, et halvt år eller et år, føler jeg kontakten er uændret, hvilket er så dejligt. Jeg kan KUN anbefale Lene til dig, næsten uanset, hvad du døjer med. Hun ser dig som et helt menneske og arbejder med dig derfra".
Marie Pedersen
"Efter første behandling var jeg allerede positivt overrasket. Hun var dygtig og ramte med sin zoneterapi nogle punkter, der virkelig hjalp for mig og min hælspore. Hun ved uden tvivl, hvad hun gør og jeg har aldrig mødt en, der rent faktisk kunne noget, som havde en virkning på mig. Jeg har både brugt hende mod hælspore, hold i nakken og i andre situationer, hvor hun har givet massage, zoneterapi og akupunktur alt efter mit problem. Lene er sådan en behandler, jeg bruger, når der melder sig et behov. Jeg fandt hende på nettet i tidernes morgen, da jeg havde brug for en behandler i nærheden, der var fleksibel med sine behandlingstider. Lene viste sig hurtigt at være mere end bare fleksibel. Hun kunne både behandle helt tidlig morgen, sent om aftenen og hjemme hos mig, hvis det var ønsket. Hun havde altså tider udover normalen, hvilket var rigtig rart for mig, der skulle have hverdagen til at køre med børn og job. Hun er enorm hjertevarm, lytter og forklarer, hvad hun gør. Jeg kan mærke, at hun tager sig tid, så man ikke føler, at man bare er én i rækken. Hun har mine absolut varmeste anbefalinger."
Carina
"Jeg er rigtig glad for Lenes zoneterapi-behandlinger. Jeg har nemlig ikke haft bihulebetændelse siden jeg startede ved Lene. Når jeg løber og spiller fodbold behøver jeg heller ikke tage min astmamedicin mere."
Viktor Poulsen
"Jeg har gået ved Lene i over 10 år. Da jeg startede var jeg lige gået selvstændig, havde 1.000 bolde i luften og en hverdag fyldt med stress. Oveni døjede jeg allerede dengang med dårlig ryg og nakke. Lene har gennem årene hjulpet mig i både fysisk og psykisk balance, så jeg holder mig sund og rask og klarer en hektisk hverdag. For mig er det en prioritering, ligesom at man spiser sundt og får vitaminer og grøntsager hver dag, så prioriterer jeg behandlingerne når behovet melder sig. Det er med til at give mig meget mere overskud og holder de fysiske gener ved nedslidt ryg og nakke nede. Jeg oplever Lene som et menneske der er enormt professionel i sit arbejde. Hun går all-in og gør ingenting halvt. Hendes personlighed og ånd gør at man føler sig tryg og i gode hænder. Du skal lede længe efter et bedre menneske og en bedre behandling!"
Melissa Petersen
"Tak fordi du har været min gennemgående behandler i de sidste mange år. Jeg føler mig overbevist om, at dine nåle og dine stærke, præcise hænder har løftet mit helbred gevaldigt. Adskillige gange har jeg bevis for, hvor effektive dine behandlinger er, når du har fjernet en ørepine, en hovedpine eller en generende føleforstyrrelse. Fortsat fremgang og held og lykke."
Anne-Kirsten Brønserud
"Sidste år fik jeg lymfekræft i maven, og mens jeg modtog strålebehandling begyndte jeg at få zoneterapi og akupunktur for at begrænse bivirkningerne. Og jeg må sige at det virkede!! Ikke nok med at jeg fik mindre kvalme, færre fordøjelsesbesvær og mere overskud – jeg kom i samme periode af med min migræne samt kroniske blærebetændelse! Hun kan et eller andet, hende Lene – som udover at være rigtig god til sit arbejde, også skal have stor ros for sin personlighed, hun er utrolig sød og imødekommende og god til at sætte sig ind i hvordan man har det."
Line
"Jeg kom til Lene da jeg i mange år har lidt af migræneanfald med aura og opkastninger. Nu 3 måneder senere er jeg migrænefri. Lene har både givet mig akupunktur og zoneterapi, hvilket har gjort, at jeg ikke har haft migræne siden første behandling. Det er trygt og rart at komme ved Lene, hun har mine varmeste anbefalinger."
Camilla
"Lene er meget kompetent, som behandler og sandelig også som menneske. Jeg er taknemmelig for at have lært Lene at kende 🌹🌹🌹"
Lise
"Tak for altid fantastisk, indlevende og kompetent behandling! Ses snart, KH Helle"
Helle
"3 måneder efter en hjernerystelse døjede jeg stadig med gener i form af bl.a. hovedpine det meste af døgnet. Efter blot to behandlinger hos Lene fik jeg mit liv- og troen på at jeg kom over det -igen. Lene er overbevisende kompetent, nærværende og kærlig, et privilegium at lære at kende. "
Jette
"Da vores 3-årige søn pludselig fik epilepsi, var Lenes zoneterapi guld værd. For hver behandling har vi oplevet mærkbar forbedring i hans tilstand. Lene har været fleksibel med at finde tid, uanset om det var jul eller helligdag, og hendes kærlige behandling af vores lille guldklump, er vi dybt taknemmelige for."
Susanne
"Mod hverdagens travlhed og stress har jeg fundet Lenes behandling med akupunktur og zoneterapi som et lyspunkt - en vej til mere energi og overskud. Jeg er helt tryg i Lenes hænder, og kan kun på det varmeste anbefale hende til andre.."
Bjørn
"Jeg kom til Lene for ca 1,5 år siden, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har nervebetændelse, og på sygehuset har jeg fået at vide, at det kan der ikke gøres noget ved. Men Lene hjælper mig med at holde mig gående, selv om jeg ikke bliver helbredt. Jeg får akupunktur, zoneterapi og nerverefleksologi, og jeg har fået cupping både for nervebetændelsen og min vægt. Lene er sød og rar og dejlig at snakke med, det betyder meget. Jeg kan varmt anbefale hende."
Gert Skøtt
"Jeg har gået ved Lene igennem mange år for diverse ubalancer, og jeg vil nødig undvære min ugentlig behandling. Igennem årene har vi prøvet forskellige indfaldsvinkler, zoneterapi, akupunktur, cupping og massage, og Lene er en fantastisk behandler uanset, hvad vi vælger fra gang til gang. Alt foregår i et dejligt afslappet miljø, hvor man som klient er i centrum. Jeg kan kun give Lene min allerbedste anbefaling."
Britta Albert
"Vi opsøgte Lene, da min datter gennem længere tid havde døjet med mavepiner. Vi havde været til flere undersøgelser hos forskellige læger uden at de kunne finde en årsag. Så da min datter mødte Lene første gang var det med en hvis modløshed og opgivenhed. Men Lene tog kærligt imod hende og fik med sin omsorgsfulde og milde facon hurtigt vundet tilliden og troen på, at disse mavepiner kunne kureres. Efter otte sessioner er mavepinen aftagende, jeg har fået en gladere pige, der leger, griner og ikke i samme grad tynges af den altgennemtrængende mavepine. Min datter holder meget af at komme hos Lene, der hurtigt fik skabt tryghed og en god relation, og ikke mindst kom den mavepine, som de konventionelle læger havde opgivet, til livs. Min oplevelse er, at Lene tager sig den tid, det kræver og med et erfarent blik hurtigt sporer sig ind på det enkelte menneske og de ubalancer, der kan sættes ind for. Jeg ved simpelthen ikke, hvor vi havde været i dag, hvis ikke vi havde Lene."
Anne-Mette Haubro Hestkjær
"Har du brug for en kompetent og dygtig behandler kan jeg varmt anbefale Lene. Hun er faglig dygtig og har en stor viden indenfor forskellige behandlingsområder. Jeg er meget aktiv indenfor sport og løb og har fået behandlinger hos lene , hvilket betyder at jeg kan fortsætte med mit aktive liv. Min familie har også brugt lene og fået professionel hjælp til deres skavanker. Lene ser det hele menneske og hjælper ikke kun med det fysiske men også med gode råd til f.eks. kost. Den bedste massage jeg har prøvet er hos Lene og det er virkeligt effektivt og fantastisk.”
Helle Vinsten
"Vi valgte at opsøge Lene da vores søn på 2 mdr havde grædt i det samme interval om aftenen i knap en måned. Det blev kun værre og begyndte at gå ud over søvnen om dagen. Forinden havde vi været hos en kiropraktor, som dog havde løsnet lidt op men dette afhjalp desværre ikke gråden. Hos Lene blev vi mødt med stor omsorg og empati for vores situation. Vi var ret desperate på daværende tidspunkt og selvom det var en fredag formiddag, blev vi tilbudt 4 behandlinger hver dag. Også selvom det var weekenden - endda weekenden før jul. Først græd vores søn gennem behandlingen, hvilket på intet tidspunkt føltes grænseoverskridende, men allerede på 3. dagen sov han igennem første del af behandlingen. Vi blev afsluttet med ordene "I ringer bare! Også selvom det er juleaften". Det var virkelig trygt at vide. Gråden aftog ret hurtigt herefter, han trivedes tydeligt bedre og det samme gjorde vi som forældre og storesøster som på dette tidspunkt også var blevet påvirket af situationen. Siden har vi ikke set os tilbage, men vil aldrig tøve med at ringe til Lene igen eller anbefale hende til andre!"
Stephanie
Som kroniker med progressiv Sclerose skal man lede længe for at finde noget, der rent faktisk hjælper og dulmer ens smerter og følgesygdomme. Lene har virkelig hjulpet mig, jeg kommer ved hende fast og ved ærlig talt ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende. Jeg husker ikke præcis, hvornår jeg startede hos hende, men jeg mødte hende til et foredrag hun om, hvorvidt Sclerose-midler bør følge borgeren med Sclerose eller om de bør fastsættes til en bestemt behandling. Lene sagde fra dag et, jeg kom til behandling, at hun vidste, at hun kunne afhjælpe mine gener, og ved gud, hun har hjulpet mig. Hun vælger behandlingsform ud fra mit behov den pågældende dag, så jeg vil sige, at jeg har prøvet hele paletten af behandlinger. Min sygdom giver mig ofte problemer med mit syn, jeg har haft tinitus, sovende fingre, hovedpine, uro, problemer med at sove og ikke mindst en blanding af følelsesløshed og smerter i mit venstre ben, der påvirkede min gangfunktion. Alt sammen har Lene enten afhjulpet helt eller hjulpet i en sådan grad, at det nu er til at leve med. Som person er hun yderst omsorgsfuld, kærlig, dygtig og så understreger jeg endnu en gang; enormt kompetent. Hun ved, hvad hun gør og jeg har kun anbefalet hende til andre. Hun finder de løsninger og behandlingsmuligheder til lige netop det, der er behov for den pågældende uge – og afhjælper det så. Jeg rammes ofte af træthed umiddelbart efter og så går det fremad derfra.
Ann Hansen

Kontakt

Lene Nielsen
Flittig Lise Vej 114
5250 Odense SV
TLF. 21 83 45 40

Kontakt@syddanskzoneterapi.dk

CVR: 27789269

Copyright Syddansk Zoneterapi
Cookie- og privatlivspolitik